top of page
CB (4).png
Op zoek naar op maat gemaakte bikini's?


Sinds augustus 2019 heeft Competitie Bikini haar eigen lijn wedstrijd bikinis. Ik lever prachtige fitness wedstrijd bikini's die in onze studio handgemaakt worden van hoogwaardige kwaliteit voor een concurrerende prijs. De collectie begint vanaf €500.  

 

Wij helpen je graag met het realiseren van jouw droom bikini. Dus ben jij op zoek naar een bikini voor een bikini fitness wedstrijd en heb je een uniek idee, dan helpen we graag met het uitwerken hiervan. Of laat je inspireren door de bestaande designs hieronder, aanpassen naar jouw wens kan natuurlijk altijd. Alle designs kunnen zowel worden toegepast op bikinis voor IFBB of NPC (en andere federaties) en voor alle categorieën. Connectoren zijn naar wens toe te voegen en zijn er in verschillende varianten en zowel in het zilver als in goud.

Maak vandaag de eerste stap om je droom in vervulling te laten gaan, door het contact formulier hieronder in te vullen. Je krijgt binnen 3 dagen een reactie.

Prijzen
Vanaf 1 januari 2024.

Alle getoonde prijzen zijn de basis prijs, dit is de prijs zonder additionele opties zoals connectoren, anti gap (tegen inkijk) of de meerprijs voor grote cups.

Additionele opties zijn:

Connectoren op de top: +€25

Connectoren aan de slip: +€25

Anti-gap: +€15

Cups groter dan onze 4 reguliere cupmaten (cupmaten groter dan cup E en/of prothese groter dan 500CC): +€35

Interested in our bikinis?
Contact us!

We will contact you soon!

bottom of page