top of page
Untitled design (1).png

Het huren van bikinis is een exclusieve service voor uitsluitend atleten uit Nederland en België. Het is een voordelig alternatief op het kopen van een bikini. Onze collectie huur bikinis bestaat uit meer dan 100 bikinis, jurken en fitmodel suits van meer dan 10 verschillende merken. Naast ons eigen merk verhuren we ook bikinis van andere exclusieve merken als Madina Bikini, SV en Bedazzled by Manouq. De bikinis in de verhuur collectie zijn niet oud of uit de mode, sterker nog vele van hen zijn recente en actuele modellen uit de huidige collecties van de bekende merken. We hebben huur bikinis voor alle dames fitness klasse, dus ook Body Fitness en Figure. 

Als je een bikini wil huren nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvende pas en advies afspraak zodat je zelf kan ervaren wat lekker zit en bij jouw fysiek het beste staat. Tijdens deze afspraak neem ik uitgebreid de tijd voor je en laat ik je aan de hand van voorbeelden zien wat jou het beste staat.

Omdat ons aanbod uit een groot aantal items bestaat en ook geregeld wordt aangevuld is het bijhouden van de collectie op de website een tijdrovende klus geworden. Daarom staat slechts een klein aantal bikinis op de website

bottom of page