Over Mij

Wedstrijden doen is erg kostbaar, zeker voor de vrouwelijke atleten. Met mijn diensten en producten wil ik het betaalbaarder maken"

Na mijn eerste wedstrijd wist ik het zeker! Ik wilde opnieuw het podium op, maar ik wilde wel een andere bikini aan.

Mijn eerste op maat gemaakte bikini was een kostbare uitgave van enkele honderden euro's. Voor mijn tweede wedstrijd gaf ik opnieuw een hoop geld uit aan een nieuwe bikini, wel meer dan €400,-. De derde wedstrijd volgde een week later en opnieuw wilde ik een andere bikini. Ik struinde een hele avond wedstrijd foto's af van andere atleten, op zoek naar iemand met een vergelijkbare cupmaat met een bikini naar mijn smaak. 

Eenmaal gevonden waar ik naar zocht, stuurde ik de betreffende atleet een berichtje of ik haar bikini mocht lenen tegen betaling. Een week later stond ik weer te stralen in een schitterende bikini, voor een bedrag waar ik geen nieuwe voor had kunnen kopen.  

Dit bracht mij op een idee. Ik startte een Instagram pagina waar atleten hun bikini op kunnen verkopen of verhuren. Want net als ik, willen de  meeste hun bikini toch echt maar 1x dragen. Inmiddels heeft de pagina ruim 1300 volgers en worden er wekelijks bikini's te koop en te huur aangeboden.

Begin 2019 besloot ik het verhuren flink uit te breiden. Ik verhuurde inmiddels al ruim een jaar mijn eigen bikini's en kende de valkuilen van het verhuren. Ik bied nu een volledige verhuur service aan. Dit heeft als resultaat dat ik nu tientallen bikini's namens andere atleten verhuur. Dat heeft als voordeel dat men op 1 adres een grote collectie bikini's van verschillende merken kan passen! Win-Win!

In de zomer van 2019 ging ik nog een stap verder. Ik ging samenwerken met twee coupeuses uit Rusland en begon mijn eigen merk ' Competitie Bikini'. Om het betaalbaar te houden liggen de prijzen voor een op maat gemaakte bikini of suit tussen de €250 tot maximaal €350. Wil je meer weten over de bikini's van mijn eigen merk, klik dan HIER

Zelf heb ik een grote voorliefde voor de Russische merken zoals SV en Madina Bikini. In de afgelopen jaren heb ik van deze merken verschillende bikini's gekocht om vervolgens te verhuren. Inmiddels kan ik zeggen dat ik het grootste aanbod SV aanbied in Nederland en ben ik begin 2020 gevraagd om de officiële Europese partner te worden van Madina Bikini. Deze merken onderscheiden zich met hun uitstekende kwaliteit, unieke pasvorm en vooruitstrevende designs! Het is niet voor niets dat deze merken op Europese wedstrijden domineren en uitermate populair zijn bij vele internationale top atleten.

Ik zie het als mijn taak om atleten die bij mij komen voor een bikini, suit of jurk zo goed en volledig mogelijk te adviseren. Niet alleen op het gebied van de kleding, maar ook de styling van bijvoorbeeld de sieraden. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan door zo veel mogelijk wedstrijden te bezoeken en online te bekijken, maar ook door webinars te volgen die worden verzorgd door de IFBB. 

Mijn kennis deel ik niet alleen met mijn eigen klanten, maar is voor iedereen toegankelijk door middel van mijn vier E-Books.

Ben je bijvoorbeeld nog heel erg zoekende naar Bikini Fitness informatie? Lees dan mijn E-Book "Medals are won on stage". Een Bikini Fitness handboek!

 

Ben je op zoek naar een bikini, suit of jurk? Dan hoop ik je snel te mogen begroeten bij Competitie Bikini!

Groetjes Daphne.


 

Competitie Bikini 

  • KVK 63536617

  • BTW nr  NL001216504B24
     

  • Telefoon 0628534123

  • Adres Leenderboslaan 9, Vleuten.

  • (Utrecht/ Nederland)

  • Stuur me een E-mail.

MAAK EEN PAS AFSPRAAK

telefoon: 0628534123

VOLG ME OP INSTAGRAM

  • Grey Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now