top of page

De poseer bikini, een onmisbare tool!

De basis bikini (vaak poseer bikini genoemd) is een onmisbare tool tijdens de wedstrijd voorbereiding. De poseer bikini wordt gemaakt in hetzelfde model als een echte wedstrijd bikini, maar dan zonder stenen. Hierdoor is hij vele malen meer rekbaar dan een bikini met stenen en is hij variabel in maat. Er zijn twee belangrijke redenen om een poseer bikini te gebruiken.

Check in en progressie fotos.​

Niets is zo fijn om je progressie duidelijk te zien als op foto's die je week na week met elkaar kan vergelijken. Maar verschillende achtergronden, ander licht en wisselend ondergoed kan veel invloed hebben op hoe je fysiek toont. Zorg dus dat deze factoren steeds hetzelfde zijn. Een poseer bikini kan daar bij helpen. Gebruik de poseerbikini voor (foto) check in's bij je coach, zodat je altijd dezelfde bikini aan hebt die het lichaam ook nog eens complimenteert zoals een wedstrijd bikini dit doet.


Poseer lessen.

Presentatie en poseren wordt ontzettend onderschat in onze sport. De meeste atleten beginnen hier te laat mee en pakken het totaal verkeerd aan. Met name in de Bikini en Wellness klasse is het poseren ontzettend belangrijk en vaak nog wel belangrijker dan het fysiek zelf. Begin daarom zo vroeg mogelijk met poseren, het liefst gelijk wanneer je hebt besloten om een wedstrijd te gaan doen. De beste manier om te zien of je correct poseert is om jezelf te filmen wanneer je poseert en dit terug te kijken. Het is dan verstandig om zo min mogelijk kleding te dragen, een poseer bikini is dan ook ideaal. Ook kan het je helpen om je comfortabel te gaan voelen in een bikini, zodat je meer op je gemak bent wanneer je uiteindelijk in je wedstrijd bikini op het podium staat.

Natuurlijk kun je ook je wedstrijd bikini gebruiken voor zowel progressie foto's en poseer lessen, maar het regelmatig aantrekken van je wedstrijdbikini vergroot de kans dat je kristallen verliest en maakt je bikini ook nog eens onnodig vuil. Daarbij heb je kans dat je wedstrijd bikini tijdens je bulk/ off season niet past.


Wil jij een poseer bikini bestellen? Klik dan hier.33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page