Untitled design (1).png
Op zoek naar op maat gemaakte bikini's?


Sinds augustus 2019 heeft Competitie Bikini haar eigen lijn bikini's en suits. Ik lever prachtige bikini's van hoogwaardige kwaliteit voor een concurerende prijs. De collectie begint vanaf €300 en afhankelijk van het design en de materiaal keuze loopt dit op tot maximaal €550.

Orange competition bikini
IMG-9291_edited.jpg
2C5B3313-08E8-48B2-AB42-980121512E60.jpg
* Getoonde bikini's zijn door Competitie Bikini gemaakt.

4 redenen waarom ik de prijzen relatief laag kan houden.

1. Ik houd de productie kosten laag. Voor deze collecties werk ik samen met 2 zeer ervaren coupeuses uit Rusland, het bikini fitness land bij uitstek! Mede omdat het uurloon in Rusland veel lager ligt dan in Nederland, is de prijs voor een wedstrijd bikini of suit vaak zelfs enkele honderden euro's voordeliger dan competitie bikini's of suits van andere Nederlandse merken.

2. Ik werk niet met gesponsorde atleten. Dit heeft twee redenen. Ten eerste omdat de investering voor een gesponsorde atleet doorberekend moet worden aan de betalende atleten. Dit rijmt niet met de filosofie waaruit ik dit bedrijf begonnen ben (meer hierover onder het tabblad "over mij"). De tweede reden is dat ik wil dat atleten voor mijn wedstrijd bikini's kiezen en het niet dragen omdat ze het toevallig gratis krijgen. Alle atleten die mijn stagewear kopen of huren doen dit uit eigen keuze en hebben hiervoor betaalt, dit zegt meer over het succes van mijn bedrijf dan wanneer ik een aantal bekende atleten gratis bikini's aanbied.

3. Wie korting geeft is normaal te duur, mijn prijzen zijn daarom altijd laag. Kortingsacties moeten uiteindelijk namelijk ook weer worden doorberekend in de prijs zonder korting. Ik wil fitness wedstrijden betaalbaarder maken voor vrouwelijke atleten, de wedstrijd bikini's zijn een van de weinige uitgave gerelateerd aan je fitness wedstrijd waarop je kan besparen. Ik bied je die mogelijkheid, zonder hierbij consessies te hoeven doen wat betreft de schoonheid en kwaliteit van je competitie bikini.

4. De winstmarges op mijn fitness bikinis zijn bijzonder klein. De prijzen zijn gebaseerd op de kosten van het materiaal (de grootste kostenpost), het aantal uren dat er door de coupeuse aan gewerkt wordt (hoe ingewikkelder het patroon des te langer er aan geplakt moet worden), de verzendkosten en de incidentele douane en inklaringskosten vanuit Rusland. 

Mijn collecties mogen dan stukken voordeliger zijn, ze zijn er niet minder mooi door. Daarnaast blijft service het aller belangrijkste. Je maten kunnen gratis persoonlijk worden opgemeten, om er zeker van te zijn dat jouw wedstrijd bikini de perfecte fitting heeft. 

Inmiddels heb ik in het afgelopen jaar een groot aantal custom made bikini fitness bikini's en suits mogen leveren aan zowel Nederlandse als Belgische atleten en kiezen steeds meer beginnende en ervaren atleten voor de service, kwaliteit en concurrerende prijs van Competitie Bikini!

Hieronder een aantal foto's van de wedstrijd bikini's en suits uit mijn eigen collecties, ik help je graag bij het ontwerpen van jouw droom bikini. Maak de eerste stap naar jou custom made bikini door contact met me op te nemen en een afspraak in te plannen!

Custom made bikini's zijn maatwerk, hierop zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

0B40FC2D-7722-4CFA-ABBF-788AA20CF774.jpg
IMG_9050.jpg