top of page
CB (4).png
Op zoek naar op maat gemaakte bikini's?


Sinds augustus 2019 heeft Competitie Bikini haar eigen lijn bikini's en suits. Ik lever prachtige bikini's van hoogwaardige kwaliteit voor een concurrerende prijs. De collectie begint vanaf €450 en afhankelijk van het design en de materiaal keuze loopt dit op tot maximaal €660. Voor meer informatie, de mogelijkheden of om te bestellen vul je het contact formulier in op deze pagina. Wij zullen binnen 3 dagen contact met je opnemen.

Orange competition bikini
13FCD12E-2CE4-46D5-B50B-2C7DD1B5E8E5.jpg
2C5B3313-08E8-48B2-AB42-980121512E60.jpg
* Getoonde bikini's zijn door Competitie Bikini gemaakt.

Prijzen

Onze bikinis zijn onder te verdelen in 3 levels:

Level 1 €450 - €500

Level 1 bikinis zijn gemaakt met de beste kwaliteit replica stenen. Deze glas of acryl stenen lijken sprekend op de stenen van de bekende merken, maar zijn een stuk voordeliger. Ook deze stenen hebben een prachtige schittering en je bikini zal een luxe uitstraling krijgen. Naast het type stenen is ook het patroon bepalend voor de prijs. Een bikini in level 1 heeft 1 kleur of slecht een klein kleur detail. Wil je connectoren aan je bikini dan loopt de prijs op tot €500.

Level 2 €525 - €575

Liever een bikini met wat meer kleur schakering of een wat ingewikkelder design? Dan kies je een bikini in level 2. Een bikini met een ingewikkelder patroon of met een grote kleurenmix zijn intensiever om te maken. Level 2 bikinis zijn ons meest gekozen optie.

Level 3 €600- €660
Hebben we voor jouw design een grote hoeveelheid Preciosa en/of Swarovski stenen nodig en/of  heb je een uitzonderlijk grote cupmaat? Dan is jouw bikini een level 3 bikini. Ook bikinis met een ' big elements' design behoren tot dit level.

MADINA BIKINI prijs op aanvraag (gemiddeld vanaf €700).

Madina Bikini is haute couture binnen de bikinis, Competitie Bikini is de exclusieve Europese partner van dit Russische merk. De unieke stukken van Madina Bikini worden gemaakt van de hoogste kwaliteit stoffen en stenen en worden met zorg gemaakt door ons team van Madina Bikini in St. Petersburg. Naast bikinis bieden wij ook monokinis en uitsluitend de jurken van Madina Bikini aan. Madina Bikini is een begrip in Rusland en staat bekend om haar in het oog springende designs en haar grote invloed als trendsetter binnen de Fit Model categorie.

Interested in our bikinis?
Contact us!

We will contact you soon!

bottom of page