Untitled design (1).png
Op zoek naar op maat gemaakte bikini's?


Sinds augustus 2019 heeft Competitie Bikini haar eigen lijn bikini's en suits. Ik lever prachtige bikini's van hoogwaardige kwaliteit voor een concurerende prijs. De collectie begint vanaf €350 en afhankelijk van het design en de materiaal keuze loopt dit op tot maximaal €550.

Orange competition bikini
13FCD12E-2CE4-46D5-B50B-2C7DD1B5E8E5.jpg
2C5B3313-08E8-48B2-AB42-980121512E60.jpg
* Getoonde bikini's zijn door Competitie Bikini gemaakt.

Prijzen

Onze bikinis zijn onder te verdelen in 3 levels:

Level 1 €350 - €400

(100% replica)

Level 1 bikinis zijn gemaakt met de beste kwaliteit replica stenen. Deze glas of acryl stenen lijken sprekend op de stenen van de bekende merken, maar zijn een stuk voordeliger. Ook deze stenen hebben een prachtige schittering en je bikini zal een luxe uitstraling krijgen. Naast het type stenen is ook het patroon bepalend voor de prijs. Een bikini in 1 kleur is €350, wil je een bikini met meerdere kleuren of een ingewikkelder patroon dan loopt de prijs op tot €400.

Level 2 €400 - €475

(mix tot 50% replica en Preciosa/Swarovski).

Zowel Preciosa en Swarovski hebben unieke kleuren in hun kleurenpalet. Hier bestaan geen replica's van. We gebruiken stenen van Swarovski en Preciosa daarom wanneer we een bepaalde look of kleur willen bereiken.  We gebruiken voor de niet unieke kleuren (zwart bijvoorbeeld) dan wel replica stenen. Level 2 bikinis zijn bikinis die een mix zijn (tot 50%) Van replica en Swarovski en/of Preciosa.

Level 3 €475 - €550

(ten minste 50% van de stenen zijn van Swarovski en/of Preciosa).
Hebben we voor jouw design een grote hoeveelheid Preciosa en/of Swarovski stenen nodig, dan is jouw bikini een level 3 bikini. Dit zijn de meest luxe bikinis die we maken. De prijs kan oplopen tot €550 afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van je design.

 

4 redenen waarom ik de prijzen relatief laag kan houden.

1. Ik houd de productie kosten laag. Voor deze collecties werk ik samen met 2 zeer ervaren coupeuses uit Rusland, het bikini fitness land bij uitstek! Mede omdat het uurloon in Rusland veel lager ligt dan in Nederland, is de prijs voor een wedstrijd bikini of suit vaak zelfs enkele honderden euro's voordeliger dan competitie bikini's of suits van andere Nederlandse merken.

2. Ik werk niet met gesponsorde atleten. Dit heeft twee redenen. Ten eerste omdat de investering voor een gesponsorde atleet doorberekend moet worden aan de betalende atleten. Dit rijmt niet met de filosofie waaruit ik dit bedrijf begonnen ben (meer hierover onder het tabblad "over mij"). De tweede reden is dat ik wil dat atleten voor mijn wedstrijd bikini's kiezen en het niet dragen omdat ze het toevallig gratis krijgen. Wel heeft Competitie Bikini enkele samenwerkingen met atleten. Dit is op basis van zogenoemde barter deals. Deze atleten verrichten werkzaamheden waar zij normaliter voor betaald zouden krijgen, maar in dit geval worden betaald dmv. een bikini. Alle atleten die mijn stagewear kopen of huren doen dit uit eigen keuze en zijn betalende klanten, dit zegt meer over het succes van het merk dan dat we succesvolle atleten gratis in onze bikini's zouden steken.

3. Wie korting geeft is normaal te duur, mijn prijzen zijn daarom altijd laag. Kortingsacties moeten uiteindelijk namelijk ook weer worden doorberekend in de prijs zonder korting. Ik wil fitness wedstrijden betaalbaarder maken voor vrouwelijke atleten, de wedstrijd bikini's zijn een van de weinige uitgave gerelateerd aan je fitness wedstrijd waarop je kan besparen. Ik bied je die mogelijkheid, zonder hierbij consessies te hoeven doen wat betreft de schoonheid en kwaliteit van je competitie bikini. We hebben geregeld gedragen pre-owned bikini's die tegen een scherpe prijs te koop zijn, maar kortingsacties zullen we nooit hebben. Dat is een belofte.

4. De winstmarges op mijn fitness bikinis zijn bijzonder klein. De prijzen zijn gebaseerd op de kosten van het materiaal (de grootste kostenpost), het aantal uren dat er door de coupeuse aan gewerkt wordt (hoe ingewikkelder het patroon des te langer er aan geplakt moet worden), de verzendkosten en de incidentele douane en inklaringskosten vanuit Rusland. 

Mijn collecties mogen dan stukken voordeliger zijn, ze zijn er niet minder mooi door. Daarnaast blijft service het aller belangrijkste. Je maten kunnen gratis persoonlijk worden opgemeten, om er zeker van te zijn dat jouw wedstrijd bikini de perfecte fitting heeft.

Inmiddels heb ik in het afgelopen jaar een groot aantal custom made bikini fitness bikini's en suits mogen leveren aan zowel Nederlandse als Belgische atleten en kiezen steeds meer beginnende en ervaren atleten voor de service, kwaliteit en concurrerende prijs van Competitie Bikini!

Hieronder een aantal foto's van de wedstrijd bikini's en suits uit mijn eigen collecties, ik help je graag bij het ontwerpen van jouw droom bikini. Maak de eerste stap naar jou custom made bikini door contact met me op te nemen en een afspraak in te plannen!

Custom made bikini's zijn maatwerk, hierop zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

IMG_4928.jpg
IMG_9050.jpg