CB (4).png

Poseer Bikini's

(basis bikinis)

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

De basis bikini (vaak poseer bikini genoemd) is een onmisbare tool tijdens de wedstrijd voorbereiding. De poseer bikini wordt gemaakt in hetzelfde model als een echte wedstrijd bikini, maar dan zonder stenen. Hierdoor is hij vele malen meer rekbaar dan een bikini met stenen en is hij variabel in maat. Toch zijn er atleten die de voorkeur geven aan een tweede slip die we net ietsje groter maken, zodat deze in offseason ook prettig zit en voldoende bil bedekking geeft.

Gebruik de poseer bikini voor (foto) check in's bij je coach, zodat je altijd dezelfde bikini aan hebt die het lichaam ook nog eens complimenteert zoals een wedstrijd bikini dit doet. Daarnaast gebruik je hem natuurlijk tijdens poseer trainingen. Zo voorkom je dat je wedstrijd bikini onnodig vuil wordt en stenen verliest.

Uiteraard kun je ook een basis bikini kopen om hem zelf te beplakken met stenen. Geef dat wel aan bij het bestellen, een bikini die je gaat dragen op de wedstrijd moet namelijk wel echt afgestemd zijn op jouw fysiek in prep. Hiervoor gebruiken we graag nog wat specifieke maten, zodat je bikini het beste van jouw fysiek toont op de wedstrijd dag.

De poseer bikini's zijn bijzonder populair en hierdoor niet altijd uit voorraad beschikbaar. Je kunt hem altijd bestellen in de door jouw gewenste kleur en maten. Je kunt een poseer bikini bestellen of informeren naar de uit voorraad beschikbare bikini via  Whats-App 0031628534123.

De poseer bikini's kunnen op de hand worden gewassen.

1/8
AL MEER DAN 200 POSEER BIKINIS VERKOCHT!

Onlangs hebben mijn poseerbikini's een kwaliteit boost gekregen. Op zeker 5 punten zijn de bikini's verbeterd.

1. We gebruiken luxe stoffen van het merk Chrisanne Clover. Dit merk is een begrip in de danswereld. Chrisanne Clover levert prachtige velvet stoffen met een zijdeglans die rekbaar zijn in meerdere richtingen. Dit zorgt ervoor dat de bikini's flexibel zijn en variabel zijn in maat. Zo kun je je bikini dragen in bulk en tijdens prep.
2. De prachtige voorgevormde cups creëren een mooi decolleté, ook wanneer je een kleinere cupmaat hebt.

3. Daarnaast zijn de cups standaard voorzien van additionele push-up die gemakkelijk te verwijderen of te plaatsen is door middel van een kliksysteem.

4. Zowel de slip als de cups zijn voorzien van een antislip band zodat de slip keurig op de heupen blijft zitten en de cups in iedere pose goed blijven aansluiten.

5. De afwerking aan de binnenzijde is net zo representatief als de buitenzijde. Dit voorkomt slijtage aan de stof en zorgt voor een lange levensduur van je poseerbikini.

Een basis bikini is verkrijgbaar voor €115 inclusief verzending binnen Nederland* en een dustbag (opbergzak). Hij wordt standaard geleverd met 1 broekje. Wens je er een tweede broekje bij om te dragen in je bulk periode of omdat je verwacht nog flink in heupomvang te verliezen? Voor een meerprijs van €50 leveren we er een extra broekje bij. Bijvoorbeeld eentje die net ietsje groter is en wat meer bil bedekking geeft.

* - Voor verzending naar Belgie geldt een toeslag van €5,-

  - Voor poseer bikini's met rhinestone connectoren geldt een toeslag van €10,-

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom