Poseer Bikini's

(basis bikinis)

De basis bikini (vaak poseer bikini genoemd) is een onmisbare tool tijdens de wedstrijd voorbereiding. De poseer bikini wordt gemaakt in hetzelfde model als een echte wedstrijd bikini, maar dan zonder stenen. Hierdoor is hij vele malen meer rekbaar dan een bikini met stenen en is hij variabel in maat. Toch zijn er atleten die de voorkeur geven aan een tweede slip die we net ietsje groter maken, zodat deze in offseason ook prettig zit en voldoende bil bedekking geeft.

Gebruik de poseer bikini voor (foto) check in's bij je coach, zodat je altijd dezelfde bikini aan hebt die het lichaam ook nog eens complimenteert zoals een wedstrijd bikini dit doet. Daarnaast gebruik je hem natuurlijk tijdens poseer trainingen. Zo voorkom je dat je wedstrijd bikini onnodig vuil wordt en stenen verliest.

Uiteraard kun je ook een basis bikini kopen om hem zelf te beplakken met stenen. Geef dat wel aan als je wil bestellen, een bikini die je gaat dragen op de wedstrijd moet namelijk wel echt afgestemd zijn op jouw fysiek in prep. Hiervoor gebruiken we graag nog wat specifieke maten, zodat je bikini het beste van jouw fysiek toont op de wedstrijd dag.

De poseer bikini's zijn bijzonder populair en hierdoor niet altijd uit voorraad beschikbaar. Je kunt hem altijd bestellen in de door jouw gewenste kleur en maten. Je kunt een poseer bikini bestellen of informeren naar de uit voorraad beschikbare bikini via  Whats-App 0031628534123.

De poseer bikini's kunnen op de hand worden gewassen.

Een basis bikini is verkrijgbaar voor €90 inclusief verzending en een dustbag (opbergzak). Hij wordt standaard geleverd met 1 broekje. Wens je er een tweede broekje bij om te dragen in je bulk periode? Voor een meerprijs van €20 leveren we er een extra broekje bij die net ietsje groter is en wat meer bil bedekking geeft.

Bestelbare kleuren:
- Zwart
- Blauw

- Donker Blauw

- Helder Rood

- Diep Rood (Bordeaux)

- Donker Groen

- Baby Roze

- Oranje

- Sun Gold

- Turquoise

- Bruin

- Fuchsia Roze

Al meer dan 100 poseer bikini's verkocht!

Competitie Bikini 

  • KVK 63536617

  • BTW nr  NL001216504B24
     

  • Telefoon 0628534123

  • Adres Leenderboslaan 9, Vleuten.

  • (Utrecht/ Nederland)

  • Stuur me een E-mail.

MAAK EEN PAS AFSPRAAK

telefoon: 0628534123

VOLG ME OP INSTAGRAM

  • Grey Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now