top of page

Maak een afspraak en kom langs!

Voorkant Flyer def.jpg
Address:

 

Leenderboslaan 9

3451 HE Vleuten

telefoon: 0628534123

Opening Hours:

Maandag t/m zondag uitsluitend op afspraak!

Telefonisch te bereiken tussen ma-vrij 8:00 en 22:00

za-zo 10:00 en 22:00

Ik neem alle tijd voor je!

Of je nu voor het eerst een bikini gaat passen of dat je een ervaren atlete bent, ik neem uitgebreid de tijd om samen met jou op zoek te gaan naar de meest geschikte bikini! Je mag overigens altijd iemand meenemen, gezellig!

Bij aanvang controleer ik de beschikbaarheid van de bikini's voor jouw wedstrijd. Zo voorkomen we teleurstellingen. Onder het genot van een kop thee, koffie of natuurlijk een glas water, laat ik je diverse bikini's passen. Uit hygiënisch oogpunt houd je je eigen slipje aan wanneer je de bikini broekjes past. Draag daarom het liefst een zo klein mogelijke string zodat je de stof onder het broekje kan verbergen. Overigens heb ik altijd passlipjes beschikbaar.

 

De pasvorm van de verschillende merken loopt behoorlijk uiteen. Het is daarom fijn om meerdere bikini's aan te trekken om te ervaren wat voor jou het prettigst zit. Want naast dat de kleur naar je smaak moet zijn, is een goede pasvorm het allerbelangrijkst. Jij moet je prettig voelen in je bikini en er zeker van zijn dat deze het beste van jouw fysiek naar voren haalt.

Wees niet bang dat je met een kleinere cupmaat bent aangewezen op een beperkte selectie bikini's. In tegendeel zelfs. Ik ken verschillende technieken om ook met een kleinere cupmaat een vol decolleté te creëren

Twijfel je uiteindelijk tussen bikini's? Geen probleem om ze nog eens aan te trekken, foto's te maken en ze nog eens heel kritisch te vergelijken...

Zit er een bikini voor je bij en besluit je hem te willen huren voor je wedstrijd, dan is het tijd voor wat papierwerk. Ik leg je uit hoe het in zijn werk gaat met verzending en retourneren en we tekenen een huurovereenkomst. Ik vraag geen borg, maar wel een aanbetaling van €50 om je reservering vast te zetten. Het resterende huurbedrag betaal je pas wanneer de bikini naar je wordt opgestuurd. Wil je later in je prep nog eens langskomen om je bikini nog eens te passen, dan maak ik daar uiteraard graag tijd voor vrij!

Het is mijn taak om jou zo goed mogelijk te adviseren om een prachtig totaal plaatje te bereiken en je letterlijk en figuurlijk te laten stralen op het podium. Daarom adviseer ik je graag vrijblijvend op het gebied van wedstrijd sieraden en overige styling. Ik heb een ruime collectie oorbellen en armbanden. Van zeer populaire items die je veel terug ziet tot aan unieke sieraden in matchende kleuren van je bikini die we helemaal zelf maken. Ik heb alles in huis om jouw look compleet te maken!

Enthousiast? App me voor een afspraak: 06-28534123

bottom of page